Vårt hem

Vårt Hem är mitt koncept för att föreviga det hem som betyder så mycket för er. Till skillnad från bilder i magasin eller för försäljningen så låter ni här hemmet vara precis som det är med disktrasor, brevhögar och pågående projekt framme. Det kan vara ert barndomshem, mormors hus eller landstället. Kanske ska ni flytta och vill minnas hemmet där barnen tog sina första steg. Eller så vill ni föreviga allt som ni genom åren samlat ihop till ert unika hem. Eller barndomsminnena i farmors bibliotek och farfars vrår innan hemmes städas ut för evigt. Vårt Hem fotograferas normalt under en dag, men kan även pågå under flera årstider eller tider på dygnet. Hur såg det ut när ljusen brann i fönstret på kvällen? Bilderna levereras i sin helhet digitalt och vi väljer tillsammans ut de bilder som blir till er bok med minnen att återkomma till. En go present till alla barn och barnbarn!

Här ett smakprov från Göteborg. En fotografering som var en gåva från husägarna till barn och barnbarn i form av en bok och digitala filer.

dsc_5584PINIMAGE dsc_5459PINIMAGE dsc_5096PINIMAGE dsc_5329PINIMAGE dsc_5321PINIMAGE dsc_5128PINIMAGE dsc_5045PINIMAGE dsc_5747PINIMAGE dsc_5762PINIMAGE